Ole Maketi Lau'a'ai Fiber E iai Fa'amoemoe Lautele

O Saina o se tasi o maketi faʻatau tele o meaʻai laulau faʻaaoga i le lalolagi.E tusa ai ma fuainumera o le 1997, o le taumafaina i tausaga taʻitasi o pusa taumafa vave (bowls) i Saina e tusa ma le 10 piliona, ma o le taumafa faʻaletausaga o mea inu faʻaaoga e pei o ipu inu vave e tusa ma le 20 piliona.Faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le olaga o tagata ma le suiga o le aganuʻu o meaʻai, o le manaʻoga mo ituaiga uma o meaʻai faʻaogaina o loʻo faʻatupulaia vave ma le maualuga o le tuputupu aʻe faaletausaga e sili atu i le 15%.I le taimi nei, ua oʻo i le 18 piliona le faʻaaogaina o meaʻai laulau faʻaaoga i Saina.I le 1993, na sainia ai e le malo o Saina le Feagaiga Faava-o-malo a Montreal e faasaina ai le gaosiga ma le faʻaaogaina o meaʻai paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe faʻaaogaina, ma ia Ianuari 1999, le Komisi o le Tamaoaiga ma Fefaʻatauaʻiga a le Setete, lea na faʻamaonia e le Fono a le Setete, na tuʻuina atu le poloaiga Nu. 6 e manaʻomia ai lena mea. e fa'asā mea'ai laulau palasitika foa i le 2001.

Ole Maketi Lau'a'ai Fiber E iai avanoa lautele (2)

O le fa'amavaeina o palasitika fa'a'ala'au mai le tala fa'asolopito mo le puipuiga o le si'osi'omaga na tu'u ai se avanoa lautele o maketi.Ae ui i lea, i le taimi nei, o loʻo i ai pea i se tulaga fou le faʻalapotopotoga o le puipuiga o le siosiomaga i totonu o le atunuʻu, o loʻo i ai le tulaga maualalo faʻapitoa, faʻagasologa o le gaosiga i tua poʻo le tau maualuga, le lelei o mea faitino ma isi faaletonu, o le tele oi latou e faigata ona pasia tulaga fou a le atunuʻu, e mafai ona faʻaaogaina e avea o se oloa suiga le tumau.

O loʻo malamalama o le pulupulu pepa faʻapipiʻi laulau laulau o le mea muamua lea e mafai ona faʻaleagaina, ae ona o lona tau maualuga, le lelei o le vai, faʻaleagaina o le suavai ma le faʻaaogaina o le tele o fafie i le taimi o le gaosiga o pepa pepa, lea e faʻaleagaina ai le siʻosiʻomaga. ua faigata ona talia e le maketi.Faʻaleagaina o laulau palasitika ona o le faʻaleagaina o aʻafiaga e le o faʻamalieina, o le eleele ma le ea o le a mafua ai lava le faʻaleagaina, o le laina gaosiga ua tuʻuina i luga o le eleele i tikeri eseese ua i ai i faʻalavelave.

Ole Maketi Lau'a'ai Fiber E iai avanoa lautele (1)

Ole mea mata'utia ole mea'ai laulau masoa ole saito, e taugata tele ma fa'aaoga ai punaoa.O le kelu liusua vevela e mana'omia e fa'aopoopo o le a fausia ai le fa'aleagaina lona lua.Ma o mea autu autu o meaʻai faʻapipiʻi meaʻai e puipuia ai le siosiomaga o vao o saito, vaomago, paʻu araisa, vaomago sana, vao vao, bagasse ma isi alava laau faʻafouina faʻanatura, lea e aofia i le toe faʻaaogaina o otaota otaota, o lea e maualalo ai le tau, saogalemu. , e le oona, e leai se filogia, e mafai ona fa'aleagaina fa'alenatura e fai ma fa'apalapala palapala.La'au fiber pusa meaai vave o le filifiliga muamua a le lalolagi o laulau puipuia le siosiomaga.


Taimi meli: Feb-21-2022